Tuesday, December 29, 2015

Review : Telekung Habeb

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt.

Akhirnya, Pencarian telekung yang sesuai dengan jiwa saya berakhir selepas memiliki dua telekung SK..

Koleksi pertama saya dari Telekung Habeb adalah TH 3.0- Kelabu

Telekung Habeb 3.0 , typo 1.0 tu yek

Ciri-ciri istimewa TELEKUNG HABEB :

1) Sangat selesa dipakai. 
2) Tidak jarang. 
3) kekemasan dan keselesaan dalam pemilihan telekung anda. 
4) Sangat kemas di bahagian kepala telekung. Terus melekap di muka. 
5) Harga yang sangat murah. Memang sangat murah dan sangat berbaloi. 
6) Tidak dijual di mana-mana kedai. 
7) Material - Jersey. Tidak melekap dekat badan. 
8) Tidak panas. 
9) Tali ikat belakang. 
10) Telekung dan kain satu set. 

Yang penting jahitan sangat kemas dan homemade, bukan jahitan kilang tau, Kalau ada stock memang kena pm laju sebab selalu SOLD OUT. Maknanya memang best la kan..Saya pun dah tak pandang lain dah, sebab telekung ni memang sangat selesa.Murah pula tu.

Antara koleksi Telekung Habeb, meh cuci mata dulu.

Telekung TH 1.0 - Lekap Renda Organza Lace RM90.00 (tidak termasuk kos pengeposan)







Telekung TH 2.0 - Getah Renda RM80.00 (tidak termasuk kos pengeposan)

TH2.0 Light Purple

TH2.0 Pink

TH2.0-  White (No Awning)

TH 2.0 Turqoise

TH2.0 - Grey

TH2.0-  Rainbow (No Awning)

TH2.0- Green

TH2.0- Gold

TH2.0 Maroon

Telekung TH 3.0 - Lekap Renda RM80.00 (tidak termasuk kos pengeposan)






9 SEBAB ANDA PERLU MEMILIKI TELEKUNG HABEB?

Material : Jersey tebal .

✔ Renda organza & cotton .

✔ Size bukaan muka adalah standard. 

Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
✔ Tidak jarang dan tidak panas
✔ Kain getah
✔ Tali ikat belakang
✔ Jahitan kemas, homemade
✔ Tidak perlu pakai anak tudung
✔ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit 
berbeza dengan gambar .


Berminat untuk beli, whatsapp/telegram 0123096875.

Memang berbaloi-baloi tunggu tau.Tapi siapa cepat dia dapat dulu.Sebab memang cepat habis.masa tu tak boleh nak tolong sebab kena tunggu ready stock yang lain plak.No Pre order yek. :-)


Emak saya pakai TH1.0- grey  Adik saya pakai TH3.0 brown.Kemas kan?
Update : 29/12/2015 semua SOLD OUT.Sekarang tengah restocking TH2.0..:-) Harap bersabar yek

2 comments:

DYatie ABakar said...

Semangat Yt rs nak order. Last sold out. Sedih... haha. Smg sihat selalu Yat.

humble.yat said...

memang pun..huhu..sy pun tk sabar nk tggu stok baru..betul nak share telekung best..ada stok nnti kita bgtahu yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...