Wednesday, December 21, 2016

Y.E.S :Telekung Habeb

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum wbt
Ha, orang perempuan confirm suka tengok barang yang ada sale kan,Jadi, Telekung Habeb juga buat sale hebat !!! jom jom dapatkan telekung habeb.Masih belum terlambat untuk dapatkannya dengan harga super jimat.

P/S: orang macam saya ni memang suka cari barang sale ni hihi..

YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!

TH3.0=HARGA ASAL RM90
SALE !!RM74 SAHAJA
(excluding postage RM10)

TH2.0=HARGA ASAL RM90
SALE !!RM74 SAHAJA
(Excluding postage RM10)

TH3.0=HARGA ASAL RM100
SALE!! RM84 SAHAJA
(Excluding postage RM10)

Berita baik untuk semua!Admin sedang mengadakan YEAR END SALE untuk TELEKUNG HABEB 1.0, 2.0 & 3.0.

Kepada sis yang lama tengah tunggu sale,inilah masanya.


Jangan bertangguh lagi sebab YEAR END SALE berlangsung pada December sahaja ye!!!!

TEMPOH SALE : SEPANJANG DECEMBER SAHAJA

Pembelian juga boleh dilakukan melalui vendor
@yabunayya.vendor
@akhawat.aor


Ingat, ianya tertakluk kepada ready stok telekung yang ada

Jangan lepaskan peluang ini tau!

Untuk pilihan warna renda yang lebih menarik boleh hubungi 012.309.6875

Friday, December 9, 2016

Perkongsian: 7 Sunnah Hebat

Assalamualaikum. 

Very nicely written  By Ustaz Don Daniyal 7 Sunnah Hebat 

Dalam kehidupan sehari-hari ada kala kita mungkin telah melampaui batas. Imaginasi kotor, percakapan dan perbuatan yang tidak betul menjadikan kita selalunya semakin jauh dengan Allah SWT. Tetapi itulah kita manusia, tak lari dari kesilapan..dan mujurlah Allah selalu membuka pintu taubat kepada kita, agar dapat kita meneruskan perjalanan menuju akhirat dengan lebih berkat. Hendaknya kita sekurang-kurangnya selalu menjaga Tujuh Sunnah Nabi setiap hari. Ketujuh sunnah Nabi SAW itu adalah:


Pertama: Tahajjud, kerana kemuliaan seorang mukmin terletak pada tahajjudnya. Pastinya doa mudah termakbul dan menjadikan kita semakin hampir dengan Allah. 



Kedua: Membaca Al-Qur’an sebelum terbit matahari, alangkah baiknya sebelum mata melihat dunia, sebaiknya mata membaca Al-Qur’an terlebih dahulu dengan penuh pemahaman. Paling tidak jika sesibuk manapun kita, bacalah ayat 3Qul, atau ayat qursi. 


Ketiga: Jangan tinggalkan masjid terutama di waktu subuh. Sebelum melangkah kemana pun langkahkan kaki ke mesjid, kerana masjid merupakan pusat keberkahan, bukan kerana panggilan muadzin tetapi panggilan Allah yang mencari orang beriman untuk memakmurkan masjid Allah. 



Keempat: Jaga solat dhuha, kerana kunci rezeki terletak pada solat dhuha. Yakinlah, kesan solat dhuha sangat dasyat dalam mendatangkan rezeki. 


Kelima: Jaga sedekah setiap hari. Allah menyukai orang yang suka bersedekah, dan malaikat Allah selalu mendoakan kepada orang yang bersedekah setiap hari. Percayalah, sedekah yang diberikan akan dibalas oleh Allah berlipat kali ganda.


Keenam: Jaga wudhu' terus menerus kerana Allah menyayangi hamba yang berwu dhu'. Kata khalifah Ali bin Abu Thalib, “Orang yang selalu berwudhu' senantiasa ia akan merasa selalu solat walau ia sedang tidak solat, dan dijaga oleh malaikat dengan dua doa, ampuni dosa dan sayangi dia ya Allah”. 


Ketujuh: Amalkan istighfar setiap saat. Dengan istighfar masalah yang terjadi kerana dosa kita akan dijauhkan oleh Allah. 

Maka sebarkanlah, moga menjadi saham buat kita di akhirat nanti.. 

                                                                                 إن شاء الله

Monday, December 5, 2016

Insyira Shawl :Shawl Labuh Yang Paling Murah

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt


Kali ini saya dah jatuh cinta dengan Insyira shawl, baru ada satu koleksi.Tak sabar nak tunggu koleksi yang seterusnya, sebab memang best!Sebab tak jarang, labuh dan tak perlu iron beria ia dan yang penting murah.Memang ciri ciri saya yang suka dah tu.Warna-warna pilihan pun menarik tau.Memang nampak simple, kemas dan elegan.Tiada unsur tabaruj sangat.Nampak besederhana sahaja.


Insyira Shawl merupakan tudung yang diilhamkan oleh seorang doktor dan ibu dua anak iaitu Dr. Aishah. Tudung-tudung dia memang best dan sangat praktikal, yang penting warna warna tudungnya  sesuai dengan warna kulit dengan sawo matang, labuh, tidak jarang dan tidak perlukan inner langsung, less ironing dan yang paling penting MURAH DAN BERPATUTAN!

Jangan tak tahu tudung ni juga sangat praktikal untuk para doktor sebab nak masukkan stetoskop katanya,,

Nak nak saya pula memang jenis cerewet dan susah nak cari tudung ideal, sebab tudung pilihan saya mestilah labuh, lasak dan tak perlukan iron,hehe.Alhamdulilah akhirnya serasi dengan Insyira Shawl.Macam tak sabar tunggu keluaran next colour, confirm nak beli tau.

Cara pakai Insyirashawl ni pun senang sangat, boleh tengok video kat bawah ni..



Meh kita tengok pesanan pengasas InsyiraShawl yang paling berbaloi baloi untuk dimiliki..

Instant shawl kami termurah dipasaran....wow....
Inginkan shawl loose effect terkini
Tetapi yang ada di pasaran mahal, tidak labuh, jarang, kena pakai inner ,
tidak sesuai dengan muka bulat??

kami ada penyelesaiannya....


  • kombinasi shawl bubble dan inner luas cotton lycra
  • Dua (2) muka dengan loose effect
  • harga di bawah RM50.00!
  • design yang flowy dan labuh 
  • "less ironing"
  • jahitan babyseam yang kemas
  • pemilihan inner berwarna terang sesuai untuk wanita berkulit sawo matang menjadikan kalian kelihatan cerah dan menyerlah
  • boleh dijadikan nursing cover untuk menyusu di public
  • inner yg luas dibahagian muka dan leher  utk pelbagai muka 
  • BONUS!!memudahkan pemakaian stetoscope dan juga earphone
  • selesa utk dibawa travel bersama anak-anak kerana kemas tanpa perlu pakai inner
  • praktikal utk semua lapisan masyarakat
  • sesuai untuk si ibu apatah lagi untuk pelajar-pelajar universiti
Dengan Promosi Pembukaan
RM45 sahaja sehelai (Harga Pasaran : RM48)

harga yang tidak masuk akal bg instant shawl with inner...
promosi utk batch pertama shj..
boleh whatapp ke nombor

zara shawl <code> ke nombor 01119314599

zara shawl <code> ke nombor 01119314599

Boleh jua tengok di Instagram : Insyirashawl

Jom kita tengok pilihan warna yang ada,dengar kata ada stok yang baru sampai.
Tak sabarnya nak tengok!









Ha, menarik kan?Apa lagi, jom beli hehe


Friday, November 25, 2016

Healing Songs: Way Back Home Betul Betul Menyentuh Hati

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.

Saya bukanlah peminat Kpop, tetapi lagu ini betul-betul menyentuh jiwa saya. Kata adik saya, kumpulan ini banyak buat lagu "healing". Kalau saya ada di live concert tu , confirm dah saya menangis.hehe.Layankan aja yek


Siapa ada feeling macam lagu ni? :-P

Wednesday, November 23, 2016

Review Penawar Asma :Minyak Herba Asmak

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum wbt

Bila dah sampai musim tengkujuh ni, mesti hati saya berdebar-debar.Dengan keadaan cuaca hujan lebat begini, boleh menyebabkan anak sulung saya mudah terkena lelah.Saya dan suami memang tak sanggup melihat cara pernafasannya, walaupun tahap asma dia tidaklah seteruk mana sehingga menyebabkan penggunaan inhaler, atau di"neb" , ia sudah cukup meresahkan kami suami isteri.Setakat ini, ada juga kami mendapatkan rawatan "nebulizer" di hospital dan klinik.


((Video))
(*Lima Tanda Awal Penyakit Asma yang perlu diperhatikan-Mencegah lebih baik dari merawat)

Bukan sekadar dengan musim tengkujuh sahaja, jika dalam keadaan musim jerebu, renovasi rumah dan persekitaran rumah yang berdebu dan habuk juga memberi impak kepada kesihatan anak sulung kami.Alhamdulilah, kami bertemu dengan Minyak Herba Asmak , bukan sahaja melegakan asma malah boleh juga menghilangkan selsema pada peringkat awal yang mana boleh membawa kepada demam dan lelah.Kami bersyukur dengan berikhtiar dengan Minyak Herba Asmak, membuat nafas kami rasa lega dalam menjaga kesihatan anak kami.Benarlah kata kata orang, biar hidup susah, janji anak sihat.

Minyak Herba Asmak keluaran MAHM Sdn Bhd
Dengan isian 30ml yang mengandungi minyak zaitun, minyak kelapa dara, habbatus sauda , dan beberapa kali sapuan dengan cara yang betul,  Insya Allah dan Alhamdulilah ia berjaya mengurangkan selsema dan asma anak kami.Hanya dengan sapuan, dari leher ke dada, dari belakang tengkuk ke belakang badan, sapu juga di perut untuk hilangkan kembung.

Saya terus amalkan dan konsisten memakai Minyak Herba Asmak selepas mandikan anak dan sebelum dia tidur.Sebelum ini, setiap kali anak saya bangun tidur, mesti hidungnya berair.Kali ini, tidak lagi, sampai saya minta dia hembuskan hidung dia sekuat hati.Memang tiada hingus lagi.Allahuakbar, syukur sangat bila meliaht dia boleh bernafas tanpa selsema, kalau tak susah hati itu,hanya Tuhan yang tahu..

Apa yang paling penting adalah cara menggunakan/memakai Minyak Herba kerana penggunaan yang betul akan memberi kesan yang lebih efektif dan berkesan.Salah cara pakai, mungkin tidak memberi kesan yang kita harapkan. Saya juga selalu perhatikan ada pengguna menggunakan cara yang tidak betul jadi menyebakan ianya kurang berkesan.Ianya bukan digunakan dengan sekali sapuan, tetapi perlu konsisten dan ianya bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Jadi, jom kita tengok cara pemakaian sepertimna yang disarankan oleh Minyak Herba Asmak dan melalui pengalaman saya yang menggunakannya.

Cara Menggunakan dan Memakai Minyak Herba Asmak

Ketika kita menerima Minyak Herba Asmak ni, pastikan ia di di"sealed" dengan salotep hijau tu yang mengelilingi penutup hijau botol Minyak Herba Asmak


1- Buka penutup utama Minyak Herba Asmak, dan ada satu lagi penutup warna putih.Fungsi penutup putih atau "stopper" ini, adalah untuk menghalang untuk berlaku pembaziran, tumpahnya Minyak Herba Asmak.

2- Tebuk lubang kecil pada penutup putih tersebut.Saya hanya gunakan gunting kecil sahaja, pusingkan sahaja mata gunting supaya aliran kuantiti minyak tu boleh keluar mengikut kegunaan kita.Jadi, Minyak Herba Asmak tidak melimpah keluar melebihi kegunaan semasa kita dan lebih menjimatkan dengan saiz tebukan yang sederhana.

3-Goncangkan botol Minyak Herba Asmak  sebelum digunakan supaya minyak itu lebih sekata.

4-Asasnya, sapukan dari leher ke dada dari tengkuk ke belakang,  juga boleh disapu di telapak kaki


Minyak Herba Asmak dah boleh guna, Sedap tau bau herbany
Bagi mereka yang mendapatkan Minyak Herba Asmak juga akan diberikan rundingan cara pakai yang lebih terperinci mengikut masalah yang dihadapi dan biasanya akan dipantau oleh pengedar sah yang mempunyai ID.Malah pelanggan digalakkan berhubung dengan pengedar yang berkenaan sama ada untuk sebarang masalah berkaitan atau berkongsi pengalaman mencuba.

Kelebihan Minyak Herba Asmak

Bagi saya, Bau Minyak Herba Asmak sederhana je baunya.Ada bau herba tetapi sedikit sahaja.Jangan tak tau, minyak ini dihasilkan secara R & D tau, bukan sebarangan minyak. Pihak MHAMSB (Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd) ambil masa yang lama untuk menjalankan R&D Minyak Herba Asmak ini agar ianya selamat, suci dan berkesan lebih cepat untuk semua golongan dari bayi sehinggalah warga emas.

Selain itu, Minyak Herba Asmak juga tidak "overdose" bahan tertentu dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi yang mana ia lebih mesra kulit.Maka, peratusan alahan pada herba adalah tersangat rendah.Ianya juga lebih cepat menyerap ke dalam kulit dan menyebabkan ia mempunyai keberkesanan yang jauh lebih cepat.

Bila kita membuat sapuan Minyak Herba Asmak, ada rasa berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan.Rasa berangin, memang sesuai dengan bayi dan kanak-kanak.Malah ia boleh dijadikan sebagai minyak telon bayi juga terutama untuk melegakan kembung perut bayi

Minyak Herba Asmak bukan sahaja berkesan untuk asma, semput, lelah, batuk, kahak, selsema, gigitan serangga, luka, terkena api tetapi juga berkesan untuk sakit perut, bengkak, lenguh, buasir, sembelit, senggugut, membantu melancarkan darah, sakit kepala,migrain,resdung,sakit gigi, strok dan ulser.

Perlu diingatkan, Minyak Herba Asmak hanya untuk kegunaan luaran , jadi sapukan ia pada bahagian yang sakit ye.Tetapi jika sakit berlarutan, sila dapatkan rawatan doktor dengan segera.Jangan tangguh jumpa doktor tau.



Pesanan dari  MHAMSB : Pembelian Minyak Herba Asmak
  • Pihak Syarikat MHAMSB memberi jaminan kesucian  dan keselamatan produk kepada pengguna.
  • Pastikan anda mendapatkan minyak dari pengedar sah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) dan jika anda ragu-ragu,anda boleh meminta ID pengedar dari mereka.
  • Dapatkan minyak ini dari Pengedar  sah yang mempunyai ID  dari syarikat MHAMSB.Ada 1300 orang pengedar di seluruh Malaysia dan menerima ratusan testimoni setiap minggu.
  • Pihak syarikat akan menggunakan hologram meditag yang sah dari KKM sahaja nanti.
  • Buat masa ini,Minyak Herba Asmak tiada hologram. Hati-hati kerana di luar sana ramai yang mengaku menjual Minyak Herba Asmak,tetapi ianya adalah tiruan.Ada perbezaan pada label sama ada yang lama mahupun baru.
Cubalah Minyak Herba Asmak yang original dari syarikat MHAMSB sekarang! Bermula November, beli Minyak Herba Asmak, dapat kotak tabung comel. Eh, boleh buat Tabung Sedeqah Subuh ni.:-)

Masa saya dapat kotak tabung ni, ia masih tidak dilipat lagi.Jadi, tidaklah ada kerosakan seperti kemek kan.Lipat je sendiri, pendek kata DIY.Senang sangat lipat kotak tabung Minyak Herba Asmak tau.Lubang tabung memang sesuai untuk masukkan duit syiling dan duit kertas yang dilipat.


Memang comel sangat kotak tabung sebab ada kartun.Zaman sekarang kita memang banyak berjimat, tabung Minyak Herba Asmak ini macam kempen jom menabung kan?

dah siap tabung Minyak Herba Asmak, beli tabung penuh, bolehlah beli Minyak Herba Asmak lagi ;-

Ha, nak tahu siapa yang teruja nak menabung ni, Aina la, nampak tu siap "pose" dengan tabung MHAM lagi.Kumpul duit banyak-banyak, boleh beli mainan ye,hehe

Aina dengan tabung baru Minyak Herba Asmak :-) Terima kasih sebab bagi tabung.

Saya rasa kempen MHAMSB, iaitu 1 Rumah 1 MHAM memang tepat, sebab minyak ini mempunyai pelbagai guna.Sapu sapu dan sembuh dengan izin Allah...



Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :
Hotline HQ : 019 - 970 8897

Website rasmi syarikat :
http://mham.com.my/ 

Website Minyak Herba Asmak : 
http://penawarasma.com.my

Instagram: mham.sdnbhd
 https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fb Page :Penawar Asma Mujarab
FB Page: Minyak Herba Asmak HQ
========================

Semoga perkongsian ini bermanfaat ;-)


Friday, November 18, 2016

Telekung Habeb Sebagai Hantaran


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum wbt



Untuk bakal pengantin yang terbayang-bayang nak gubah macam mana telekung hantaran. Meh nak tunjukkan contoh hantaran salah seorang customer sebelum ini, merangkap sepupu saya.

Lawaaaa and kreatif sangat kan ! Setakat ini memang ramai order telekung untuk hantaran. Untuk hantaran,  disarankan guna TH 1.0 sebab lace ni lebih cantik, ekslusif and sesuai untuk letak dalam dulang hantaran. Toksah gaduh2 nak hias beriya2, add je reben atas tu. Mudah sangat !Suami pun mesti suka bila si isteri pakai telekung yang tidak jarang dan tidak melekap

Antara Kelebihan dan keistimewaan Telekung Habeb

- 1 set berserta kain
- Tidak melekap pada badan
- Meterial jersey yang extra superb
- Lapisan dalam yang extra labuh!
- Ready stock!
------------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB ANDA PERLU MEMILIKI TELEKUNG HABEB?
Material : Jersey High Quality.
✔ Renda cotton /Renda organza
✔ Size bukaan muka adalah standard.
Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
✔ Tidak jarang dan tidak panas
✔ Kain getah
✔ Tali ikat belakang
✔ Jahitan kemas, homemade
✔ Tidak perlu pakai anak tudung
✔ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit berbeza dengan gambar .



Antara edisi Telekung Habeb 1.0 RM100 (termasuk caj poslaju). Pilih jangan tak pilih.








Pembelian Telekung Habeb adalah secara preorder.Insya Allah akan siap dalam masa 3-7 hari. Jadi jangan beli last minit,sebab telekung ini juga merupakan jahitan homemade bukan jahitan kilang.

Boleh juga pilih renda organza yang macam ni, hanya nyakan kod yang berkenan di hati, ok?



Pada sesiapa yang bakal mendirikan masjid dalam masa terdekat, boleh whatsapp/telegram 012.309.6875 untuk order okay. Nak pikat mak mertua dengan #telekunghabeb pun boleh juga.;-)

Semoga bermanfaat.

Thursday, November 17, 2016

Telekung Habeb: Set Promosi Ibu dan Anak

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt.Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt

TH 3.0 RAINBOW the best seller of Telekung Habeb

Wah.telekung Habeb dah ada Set Promosi Ibu & Anak, siap free postage lagi. Kalau Telekung Kanak-Kanak sahaja, excluding postage. Boleh pilih warna pilihan. Yang penting ada dewasa and kanak-kanak, kita kira SET IBU & ANAK.

Saya ulang ye, promosi set ibu dan anak

-FREE POSTAGE
-REBATE potongan harga sehingga RM 10
-Harga asal Telekung kanak-kanak sahaja excluding postage
-Set Ibu dan anak adalah FREE POSTAGE!

TELEKUNG DEWASA
TH 1.0 -RM100
TH2.0/3/0 -RM90

Tambah RM5 untuk telekung berwarna
 HARGA TELEKUNG KANAK-KANAK 

Saiz XS (Labuh Telekung 27 inchi)
-1@2 tahun
-TH 1.0        - RM60
-TH 2.0 /3.0 - RM50

Saiz SS (Labuh Telekung 30 inchi   Labuh Kain 40 inchi)
-3@4 tahun
-TH 1.0        - RM72
-TH 2.0 /3.0 - RM60

Saiz S (Labuh Telekung 33 inchi   Labuh Kain 43 inchi)
-5@6 tahun
-TH 1.0        - RM72
-TH 2.0 /3.0 - RM65
Saiz M (Labuh Telekung 37 inchi   Labuh Kain 45 inchi)
-7@9 tahun
-TH 1.0        - RM75
-TH 2.0 /3.0 - RM67
Saiz L (Labuh Telekung 40 1/2 inchi   Labuh Kain 48 inchi)
-10@12 tahun
-TH 1.0        - RM77
-TH 2.0 /3.0 - RM69
#refer jugak saiz badan, boleh request nak adjust inchi.
Untuk telekung berwarna, hanya perlu tambah RM5. Ini adalah pre order.Pre order biasanya mengambil masa dalam 3-7 hari,

Antara kelebihan Telekung Habeb berbanding Telekung pasaran yang lain ia adalah homemade, jahitannya sangat kemas.

TELEKUNG HABEB EDISI BARU !

- 1 set berserta kain
- Tidak melekap pada badan
- Meterial jersey yang extra superb
- Lapisan dalam yang extra labuh!
- Ready stock!
------------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB ANDA PERLU MEMILIKI TELEKUNG HABEB?
Material : Jersey High Quality.
✔ Renda cotton /Renda organza
✔ Size bukaan muka adalah standard.
Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
✔ Tidak jarang dan tidak panas
✔ Kain getah
✔ Tali ikat belakang
✔ Jahitan kemas, homemade
✔ Tidak perlu pakai anak tudung
✔ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit
berbeza dengan gambar .


TH1.0 -RM100 (INCLUDING POSTAGE)


TH2.0 - RM90 (INCLUDING POSTAGE)


TH 3.0 -RM90 ( INCLUDING POSTAGE)


Antara warna yang customer request. Cantik kan?

TH3.0 - PINK

KENAPA COMEL SANGAT NI ??? haa, tergugat tak tengok adik comel ni ? Telekung ni nenek adik ni yang order tau untuk cucu dia. Pandai pilih colour. Padan sangat2!

Untuk makluman, Telekung Habeb memang ada untuk kanak-kanak. Cuma jarang upload or promote sebab kebanyakannya adalah pre-order.Proses Pre order biasanya dalam 3-7 hari bergantung kepada stok yang ada.
TH3.0

Yang ni contoh telekung berwarna dipadankan dengan renda soft pink.Cuma tambah RM5.00 untuk telekung berwarna.



Yang di atas ni, pilihan best seller, TH3.0 Rainbow.Memang cantik dan kemas kan?

TH1.0 , Telekung berwarna

Warna ini pun warna pilihan customer, biru dan renda organza pink.Senyum je dik ye pakai telekung cantik kan, hehe

TH3.0 Brown

Yang ni, Aina, anak sulung saya beria nak pakai telekung dewasa, TH3.0 BROWN.Cantik sangat kan, cuma dengan budak memang besar la saiznya hehe.Aina jadi model je ni hehe..Masa ni saya baru berkenalan dengan Telekung Habeb ni,

Jom kita tengok pulak pilihan renda cotton dan organza yang ada.siapa yang suka mix match warna mesti sukakan.pilih jangan tak pilih.


Untuk TH 2.0/3.0- RM90

TH 1.0 - RM100

So, apa lagi bagi ibu, mama, umi yang suka sedondon dengan anak, bolehlah order ye.Anak anak pun mesti suka bila dah sedondon dengan ibunya kan?

Ada apa-apa soalan dan pada yang berminat boleh whatsapp/telegram saya ye, 012.309.6875

Semoga bermanfaat


Tuesday, November 15, 2016

Harga Baru, Best Seller Telekung Habeb

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt


Jenis -jenis Telekung Habeb
Siapa rindu nak tengok koleksi Telekung Habeb?Jom tengok ye sambil kumpul bajet untuk Telekung Habeb?Pasti tak rugi buat peminat Telekung Habeb, Alhamdulilah, sebab kebanyakan pembeli Telekung Habeb adalah " repeat customer", termasuklah saya sendiri.Terjebak .Jadi kepuasan adalah terjamin dari segi material dan jahitan yang kemas


Untuk makluman, TH dibuat menggunakan *material Jersey* dan terdapat dalam beberapa pattern awning. Ini adalah senarai harga terbaru sekali dengan postage.
 *TH 1.0 - Renda Organza (RM100 FREE postage)*
*TH 2.0 - Renda Cotton (RM90 FREE postage)*
*TH 3.0 - Renda Cotton (RM90 FRRE postage)*
*Jasmine Premium* -*Material : Benang Hitam (RM180 FREE postage)*
*Add RM5 for Sabah & Sarawak

 Untuk testimoni dan gambar, boleh rujuk juga :
*IG : @telekunghabeb     *FB : Telekung Habeb - TH*

Untuk yang berminat nak order, boleh pm saya di whatsapp@ telegram : 012.309.6875

Koleksi TH 1.O

Koleksi TH2.0


Koleksi TH3.0 






Koleksi Telekung Habeb ni memang laku habis, once ada ready stock, berdesup wasap dan telegram nak beli. So, jadi kami dah buka pre order, dalam 5-7 hari baru dapat telekung bergantung kepada keadaan, adakalanya cepat juga.Tapi berbaloi menunggu koleksi Telekung Habeb ni.

Jom kita tengok antara best seller Telekung Habeb

TELEKUNG HABEB 1.0,2.0 & 3.0 Putih

Bagi mereka yang tak berani mencuba warna warni dan menyukai yang lebih selamat, inilah warna renda yang paling selamat untuk mereka, pilih je jenis awning mana yang berkenan.Putih itu tetap menawan juga kan?Biasa mereka yang memilih warna ini untuk persediaan Ramadhan, umrah dan haji.;-)



TELEKUNG HABEB 2.0 - TURQOISE

Customer selalu thumbs up untuk warna ini.TH 2.0 jugak antara yang customer selalu request jugak even jarang up gambar TH 2.0.Yang lainnya untuk TH 2.0 berbanding 1.0 & 3.0, adalah dekat bahagian muka tu. TH 2.0 mukanya bergetah. Jadi, sesuai bagi mereka yang dah biasa pakai awning bergetah. InsyaAllah kita akan sediakan awning yang pelbagai untuk keselesaan semua. 


TELEKUNG HABEB 3.0 - RAINBOW
.
Ini juga antara warna hotselling.Kalau restock mmg tak lama la tahannya sampai kadang kadang memang customer sanggup tunggu untuk stock yang seterusnya.

TELEKUNG HABEB - CUSTOMADE




Edisi yang ini customade atas pilihan customer, boleh pilih warna kain dan jenis renda.Cantik kan?

Suka juga warna customade dark green ni dengan lace organza gold.Tampak lebih ekslusif.Cewah macam ayat majalah la pula

Untuk yang berminat nak order, boleh pm saya di whatsapp@ telegram : 012.309.6875

Ok.Semoga bermanfaat buat sesiapa yang mencari telekung ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...