Friday, November 18, 2016

Telekung Habeb Sebagai Hantaran


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum wbt



Untuk bakal pengantin yang terbayang-bayang nak gubah macam mana telekung hantaran. Meh nak tunjukkan contoh hantaran salah seorang customer sebelum ini, merangkap sepupu saya.

Lawaaaa and kreatif sangat kan ! Setakat ini memang ramai order telekung untuk hantaran. Untuk hantaran,  disarankan guna TH 1.0 sebab lace ni lebih cantik, ekslusif and sesuai untuk letak dalam dulang hantaran. Toksah gaduh2 nak hias beriya2, add je reben atas tu. Mudah sangat !Suami pun mesti suka bila si isteri pakai telekung yang tidak jarang dan tidak melekap

Antara Kelebihan dan keistimewaan Telekung Habeb

- 1 set berserta kain
- Tidak melekap pada badan
- Meterial jersey yang extra superb
- Lapisan dalam yang extra labuh!
- Ready stock!
------------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB ANDA PERLU MEMILIKI TELEKUNG HABEB?
Material : Jersey High Quality.
✔ Renda cotton /Renda organza
✔ Size bukaan muka adalah standard.
Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
✔ Tidak jarang dan tidak panas
✔ Kain getah
✔ Tali ikat belakang
✔ Jahitan kemas, homemade
✔ Tidak perlu pakai anak tudung
✔ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit berbeza dengan gambar .



Antara edisi Telekung Habeb 1.0 RM100 (termasuk caj poslaju). Pilih jangan tak pilih.








Pembelian Telekung Habeb adalah secara preorder.Insya Allah akan siap dalam masa 3-7 hari. Jadi jangan beli last minit,sebab telekung ini juga merupakan jahitan homemade bukan jahitan kilang.

Boleh juga pilih renda organza yang macam ni, hanya nyakan kod yang berkenan di hati, ok?



Pada sesiapa yang bakal mendirikan masjid dalam masa terdekat, boleh whatsapp/telegram 012.309.6875 untuk order okay. Nak pikat mak mertua dengan #telekunghabeb pun boleh juga.;-)

Semoga bermanfaat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...