Sunday, October 3, 2010

100 Kuntum Ros!


100 kuntum bunga ros ini saya tujukan kepada 100 penulis sebagai tanda penghargaan dan persahabatan buat semua editor 100 penulis. Sepanjang menjadi salah seorang editor 100 penulis, bermacam-macam pendapat yang kami kongsi daripada semua perspektif. Maklumlah, mereka terdiri daripada berbagai golongan seantero Malaysia.Saya pula tak menyangka, permohonan saya dibalas dengan segera oleh pihak pentadbiran, pada masa itu bilangan editor masih 45 orang dan sekarang saya menjadi antara saksi perkembangan bilangan 100 penulis sehingga sekarang.Tahniah kepada pihak pentadbiran kerana berjaya merancang sistem yang begitu baik sekali. Jom mengunjungi 100 penulis!



Nota: 100 kuntum bunga ros ini melambangkan keharmonian sepanjang abad, kekal sehingga akhir hayat. Semoga 100 penulis begitu juga dalam melahirkan generasi baru untuk terus berkarya!



10 comments:

suri said...

rasa di hargai tika ada yang mmberi ..

salam hujungh minggu kawan :)

humbleyat said...

terima kasih suri.jangan lupa kunjungi 100 penulis yer.salam berhujung minggu juga buat suri.

Zikri Husaini said...

terima kasih diatas bunga ros itu... hurmm wangi sungguh.. baunya..

izfanora said...

nak bunga juga..

cEro said...

As6
walaupun ini assignment, tp harap boleh terus keep in touch...
nice blog btw, suka kale hijau camni..

latest entry cEro:
Stok Gentel #2 Dua Ratus Sahaja

anyss said...

AS6

Salam,
Nak mintak banyak kuntum boleh? Mana cukup satu, yang hu hu hu ....macamlah nak buah ulam, cicah dengan sambal belacan pulak kan

Salam terjah dari 100 penulis ;)

Adik-beradik Berebut Saluran TV, Seorang Terbunuh

humbleyat said...

zikri: boleh bau yerk bunga ros tu..;)
izfanora:dipersilakan, petik hati2 nanti terkena duri..;)

humbleyat said...

cero: insha Allah, kene keep in touch, kita grup G1..hasilkan yang terbaik buat 100 penulis yerk..
cero pun suka hijau ker?

anyss: tq singgah ke sini..hehe xcukup satu yerkk.rasanya boleh amik lebih kot..sebab tak cukup 100 lagi kan?;)

Sofia said...

AS6...

Salam dr 100Penulis.. Semoga kita semua terus2 berkarya ek..

Eh2.. nak2 juga 1kuntum bunga ros.. Wt hadiah konvo.. hehe

humbleyat said...

hi sofia. ye..terus berkarya walaupun takde idea ;)amik jgn tak amik bunga ros tu..memnag jkhas buat editor 100penulis;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...