Tuesday, November 15, 2016

Harga Baru, Best Seller Telekung Habeb

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt


Jenis -jenis Telekung Habeb
Siapa rindu nak tengok koleksi Telekung Habeb?Jom tengok ye sambil kumpul bajet untuk Telekung Habeb?Pasti tak rugi buat peminat Telekung Habeb, Alhamdulilah, sebab kebanyakan pembeli Telekung Habeb adalah " repeat customer", termasuklah saya sendiri.Terjebak .Jadi kepuasan adalah terjamin dari segi material dan jahitan yang kemas


Untuk makluman, TH dibuat menggunakan *material Jersey* dan terdapat dalam beberapa pattern awning. Ini adalah senarai harga terbaru sekali dengan postage.
 *TH 1.0 - Renda Organza (RM100 FREE postage)*
*TH 2.0 - Renda Cotton (RM90 FREE postage)*
*TH 3.0 - Renda Cotton (RM90 FRRE postage)*
*Jasmine Premium* -*Material : Benang Hitam (RM180 FREE postage)*
*Add RM5 for Sabah & Sarawak

 Untuk testimoni dan gambar, boleh rujuk juga :
*IG : @telekunghabeb     *FB : Telekung Habeb - TH*

Untuk yang berminat nak order, boleh pm saya di whatsapp@ telegram : 012.309.6875

Koleksi TH 1.O

Koleksi TH2.0


Koleksi TH3.0 






Koleksi Telekung Habeb ni memang laku habis, once ada ready stock, berdesup wasap dan telegram nak beli. So, jadi kami dah buka pre order, dalam 5-7 hari baru dapat telekung bergantung kepada keadaan, adakalanya cepat juga.Tapi berbaloi menunggu koleksi Telekung Habeb ni.

Jom kita tengok antara best seller Telekung Habeb

TELEKUNG HABEB 1.0,2.0 & 3.0 Putih

Bagi mereka yang tak berani mencuba warna warni dan menyukai yang lebih selamat, inilah warna renda yang paling selamat untuk mereka, pilih je jenis awning mana yang berkenan.Putih itu tetap menawan juga kan?Biasa mereka yang memilih warna ini untuk persediaan Ramadhan, umrah dan haji.;-)



TELEKUNG HABEB 2.0 - TURQOISE

Customer selalu thumbs up untuk warna ini.TH 2.0 jugak antara yang customer selalu request jugak even jarang up gambar TH 2.0.Yang lainnya untuk TH 2.0 berbanding 1.0 & 3.0, adalah dekat bahagian muka tu. TH 2.0 mukanya bergetah. Jadi, sesuai bagi mereka yang dah biasa pakai awning bergetah. InsyaAllah kita akan sediakan awning yang pelbagai untuk keselesaan semua. 


TELEKUNG HABEB 3.0 - RAINBOW
.
Ini juga antara warna hotselling.Kalau restock mmg tak lama la tahannya sampai kadang kadang memang customer sanggup tunggu untuk stock yang seterusnya.

TELEKUNG HABEB - CUSTOMADE




Edisi yang ini customade atas pilihan customer, boleh pilih warna kain dan jenis renda.Cantik kan?

Suka juga warna customade dark green ni dengan lace organza gold.Tampak lebih ekslusif.Cewah macam ayat majalah la pula

Untuk yang berminat nak order, boleh pm saya di whatsapp@ telegram : 012.309.6875

Ok.Semoga bermanfaat buat sesiapa yang mencari telekung ye.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...