Thursday, November 17, 2016

Telekung Habeb: Set Promosi Ibu dan Anak

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt.Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt

TH 3.0 RAINBOW the best seller of Telekung Habeb

Wah.telekung Habeb dah ada Set Promosi Ibu & Anak, siap free postage lagi. Kalau Telekung Kanak-Kanak sahaja, excluding postage. Boleh pilih warna pilihan. Yang penting ada dewasa and kanak-kanak, kita kira SET IBU & ANAK.

Saya ulang ye, promosi set ibu dan anak

-FREE POSTAGE
-REBATE potongan harga sehingga RM 10
-Harga asal Telekung kanak-kanak sahaja excluding postage
-Set Ibu dan anak adalah FREE POSTAGE!

TELEKUNG DEWASA
TH 1.0 -RM100
TH2.0/3/0 -RM90

Tambah RM5 untuk telekung berwarna
 HARGA TELEKUNG KANAK-KANAK 

Saiz XS (Labuh Telekung 27 inchi)
-1@2 tahun
-TH 1.0        - RM60
-TH 2.0 /3.0 - RM50

Saiz SS (Labuh Telekung 30 inchi   Labuh Kain 40 inchi)
-3@4 tahun
-TH 1.0        - RM72
-TH 2.0 /3.0 - RM60

Saiz S (Labuh Telekung 33 inchi   Labuh Kain 43 inchi)
-5@6 tahun
-TH 1.0        - RM72
-TH 2.0 /3.0 - RM65
Saiz M (Labuh Telekung 37 inchi   Labuh Kain 45 inchi)
-7@9 tahun
-TH 1.0        - RM75
-TH 2.0 /3.0 - RM67
Saiz L (Labuh Telekung 40 1/2 inchi   Labuh Kain 48 inchi)
-10@12 tahun
-TH 1.0        - RM77
-TH 2.0 /3.0 - RM69
#refer jugak saiz badan, boleh request nak adjust inchi.
Untuk telekung berwarna, hanya perlu tambah RM5. Ini adalah pre order.Pre order biasanya mengambil masa dalam 3-7 hari,

Antara kelebihan Telekung Habeb berbanding Telekung pasaran yang lain ia adalah homemade, jahitannya sangat kemas.

TELEKUNG HABEB EDISI BARU !

- 1 set berserta kain
- Tidak melekap pada badan
- Meterial jersey yang extra superb
- Lapisan dalam yang extra labuh!
- Ready stock!
------------------------------------------------------------------------------
9 SEBAB ANDA PERLU MEMILIKI TELEKUNG HABEB?
Material : Jersey High Quality.
✔ Renda cotton /Renda organza
✔ Size bukaan muka adalah standard.
Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
✔ Tidak jarang dan tidak panas
✔ Kain getah
✔ Tali ikat belakang
✔ Jahitan kemas, homemade
✔ Tidak perlu pakai anak tudung
✔ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit
berbeza dengan gambar .


TH1.0 -RM100 (INCLUDING POSTAGE)


TH2.0 - RM90 (INCLUDING POSTAGE)


TH 3.0 -RM90 ( INCLUDING POSTAGE)


Antara warna yang customer request. Cantik kan?

TH3.0 - PINK

KENAPA COMEL SANGAT NI ??? haa, tergugat tak tengok adik comel ni ? Telekung ni nenek adik ni yang order tau untuk cucu dia. Pandai pilih colour. Padan sangat2!

Untuk makluman, Telekung Habeb memang ada untuk kanak-kanak. Cuma jarang upload or promote sebab kebanyakannya adalah pre-order.Proses Pre order biasanya dalam 3-7 hari bergantung kepada stok yang ada.
TH3.0

Yang ni contoh telekung berwarna dipadankan dengan renda soft pink.Cuma tambah RM5.00 untuk telekung berwarna.



Yang di atas ni, pilihan best seller, TH3.0 Rainbow.Memang cantik dan kemas kan?

TH1.0 , Telekung berwarna

Warna ini pun warna pilihan customer, biru dan renda organza pink.Senyum je dik ye pakai telekung cantik kan, hehe

TH3.0 Brown

Yang ni, Aina, anak sulung saya beria nak pakai telekung dewasa, TH3.0 BROWN.Cantik sangat kan, cuma dengan budak memang besar la saiznya hehe.Aina jadi model je ni hehe..Masa ni saya baru berkenalan dengan Telekung Habeb ni,

Jom kita tengok pulak pilihan renda cotton dan organza yang ada.siapa yang suka mix match warna mesti sukakan.pilih jangan tak pilih.


Untuk TH 2.0/3.0- RM90

TH 1.0 - RM100

So, apa lagi bagi ibu, mama, umi yang suka sedondon dengan anak, bolehlah order ye.Anak anak pun mesti suka bila dah sedondon dengan ibunya kan?

Ada apa-apa soalan dan pada yang berminat boleh whatsapp/telegram saya ye, 012.309.6875

Semoga bermanfaat


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...