Monday, December 5, 2016

Insyira Shawl :Shawl Labuh Yang Paling Murah

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt


Kali ini saya dah jatuh cinta dengan Insyira shawl, baru ada satu koleksi.Tak sabar nak tunggu koleksi yang seterusnya, sebab memang best!Sebab tak jarang, labuh dan tak perlu iron beria ia dan yang penting murah.Memang ciri ciri saya yang suka dah tu.Warna-warna pilihan pun menarik tau.Memang nampak simple, kemas dan elegan.Tiada unsur tabaruj sangat.Nampak besederhana sahaja.


Insyira Shawl merupakan tudung yang diilhamkan oleh seorang doktor dan ibu dua anak iaitu Dr. Aishah. Tudung-tudung dia memang best dan sangat praktikal, yang penting warna warna tudungnya  sesuai dengan warna kulit dengan sawo matang, labuh, tidak jarang dan tidak perlukan inner langsung, less ironing dan yang paling penting MURAH DAN BERPATUTAN!

Jangan tak tahu tudung ni juga sangat praktikal untuk para doktor sebab nak masukkan stetoskop katanya,,

Nak nak saya pula memang jenis cerewet dan susah nak cari tudung ideal, sebab tudung pilihan saya mestilah labuh, lasak dan tak perlukan iron,hehe.Alhamdulilah akhirnya serasi dengan Insyira Shawl.Macam tak sabar tunggu keluaran next colour, confirm nak beli tau.

Cara pakai Insyirashawl ni pun senang sangat, boleh tengok video kat bawah ni..



Meh kita tengok pesanan pengasas InsyiraShawl yang paling berbaloi baloi untuk dimiliki..

Instant shawl kami termurah dipasaran....wow....
Inginkan shawl loose effect terkini
Tetapi yang ada di pasaran mahal, tidak labuh, jarang, kena pakai inner ,
tidak sesuai dengan muka bulat??

kami ada penyelesaiannya....


  • kombinasi shawl bubble dan inner luas cotton lycra
  • Dua (2) muka dengan loose effect
  • harga di bawah RM50.00!
  • design yang flowy dan labuh 
  • "less ironing"
  • jahitan babyseam yang kemas
  • pemilihan inner berwarna terang sesuai untuk wanita berkulit sawo matang menjadikan kalian kelihatan cerah dan menyerlah
  • boleh dijadikan nursing cover untuk menyusu di public
  • inner yg luas dibahagian muka dan leher  utk pelbagai muka 
  • BONUS!!memudahkan pemakaian stetoscope dan juga earphone
  • selesa utk dibawa travel bersama anak-anak kerana kemas tanpa perlu pakai inner
  • praktikal utk semua lapisan masyarakat
  • sesuai untuk si ibu apatah lagi untuk pelajar-pelajar universiti
Dengan Promosi Pembukaan
RM45 sahaja sehelai (Harga Pasaran : RM48)

harga yang tidak masuk akal bg instant shawl with inner...
promosi utk batch pertama shj..
boleh whatapp ke nombor

zara shawl <code> ke nombor 01119314599

zara shawl <code> ke nombor 01119314599

Boleh jua tengok di Instagram : Insyirashawl

Jom kita tengok pilihan warna yang ada,dengar kata ada stok yang baru sampai.
Tak sabarnya nak tengok!









Ha, menarik kan?Apa lagi, jom beli hehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...