Tuesday, February 17, 2015

DIY : Bekas Pensil Dari Zip

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.


Rentetan entri ini, berhasil juga bekas pensil dari zip pertama saya, untuk letak bedak kompek, lip balm, minyak wangi .Nanti nak buat satu lagi untuk letak first Aid Aina..

Alhamdulilah puas hati.Cuma kena perbaiki kemasan "finishing" kiri kanan je.Bawa ke pejabat hari ini, ada yang nak tempah, nanti kita cari zip pilihan kakak-kakak semua yek.

Belek gambar zip & roll, rupanya dia pakai "single zipper" yang panjang.Tak tau nak cari zip tu kat mana.Yang saya ada zip 8 inci , 12 helai...Buat je la mana yang ada.

Ok itu sahaja.

Semoga bermanfaat..

1 comment:

Harith Iskandar said...

hehehe cute sgt bekas tu..pos satu boleh? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...