Friday, April 13, 2018

Mencari Keberkatan Masa

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt.

Breakfast dengan Wonda Coffee, my favourite

Selalu jengah blog.Nak tulis macam macam.Nak tulis pengalaman yang memberi manfaat kepada semua.Tapi saya banyak bermain dengan masa.Cuba mencari keberkatan masa atas masa yang sangat terhad. Pecah rekod Tahun 2018 ada satu entry sahaja.Malu pada blog sendiri.

Walaupun ada banyak pilihan media sosial,, tapi di blog juga tempat coretan terbaik saya untuk kongsi segalanya.

Planner 2018 -from Planner hut yang merekod segala meeting dan appointment saya.

Serius tahun ini, ada sesi baru buat saya, persekolahan puteri sulung saya. Sesi pagi dan sesi petang untuk "Little Qari".Penat juga, tetapi saya kena biasakan diri berkejar masa.Jangan terlalu berada di comfort zone.Suatu masa nanti bila Aina dah besar, saya tiada moment ini.Yang ada hanya kenangan.

Tahun ini juga dugaan Buat Aina, seringkali ditimpa demam, mungkin jadi perisai adiknya,, Adhwa' Zinnirah yang dilahirkan secara pramatang untuk melawan segala jangkitan kuman.Maknanya, Aina juga kerapkali tidak hadir sekolah.Hampir setiap bulan dan kami perlu inisiatif sendiri untuk mengajar silibus supaya dia tidak ketinggalan. Insya Allah, umi pasti ada hikmahnya disebalik semua ini.

So, untuk kerjaya sebagai peguam, target tahun ini panel dan projek perumahan, doakan kami berjaya ye.Baru mula nak bertapak.Bukan mudah untuk mulakan semula.Bukan mudah untuk pisahkan network lama.Bukan mudah untuk membuat profil semula.Insya Allah, kita buat step by step.

Kerjaya Takaful pula, .Insya Allah, akan terus menggali Ilmu.Lebih banyak ilmu yang saya dapat.Macam macam pendapat,Kita raikan sahaja perbezaan pendapat dan ambil mana yang memberi manfaat.Nasihat saya, ambiilah takaful ketika sihat.Ayat biasa dari konsultan takaful kan?Tapi itulah sebenarnya syarat paling utama untuk permohonan mana-mana takaful.Please, jangan pandang ringan dan remeh.

Saya masih menjual Telekung Habeb dan yang terbaru Handsock Syahira..Boleh hubungi saya jika berminat ye..Setakat ni saya memang suka Telekung Habeb sebab jarang sangat nak jumpa telekung kain jersi superb dan paling penting terletak di muka.





Handsock Syahira pun sama.Antara pilihan handsock terbaik yang saya ada.Sebab saya tak suka melekap dan design Handsock Syahira adalah minimalis tapi tampak elegan. Tak panas dan tidak melorot.Kemas je pakai di tangan.

Eh saya ada buat clearance stok ye untuk Handsock Syahira.
Hubungi wasap/telegram 0123096875 untuk lebih details
Ada ready stock.Sedia COD di area Bandar Kuantan.




Ok itu sahaja bebelan hari ni,
Salam hari Jumaat dan semoga bermanfaat

Nota:
Lepas ni rasa nak buat artikel perundangan hartanah pula.Boleh bagi tips untuk kita selesaikan masalah yang ada. Setiap kes tak sama tau.Cliche sangat hehe.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...