Wednesday, July 18, 2012

Pertemuan Ukhuwah Sebelum Ramadhan

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.

Sejak-sejak tak pergi mahkamah , jarang betul berjumpa dan makan bersama-sama mereka.Baju hitam pun banyak dah tak muat pada kiraan 36 minggu.Aiyak!Alhamdulilah, akhirnya rancangan yang diatur menjadi.

Lokasi New Horizon Kuantan, 12/07/2012, makan tengahari bersama, memang terbaik.Gambar makanan pun tak sempat nak snap, sebab sedap sangat hehe..

Pic tisu aje..Thanks to Aida, Anna and Wani for the pics..:-)

Dini, Aida, Sarah dan Anna
Akak Lawyer senior, Kak Nita dan Kak Salmah :-)

Saya di takak 36 minggu, tersorok baby yerk..:-P
Kan dah kata, gambar makanan tak ada.hehe, dah selamat dihadam oleh kami semua, kepala ikan pun dah hilang. Jadi saya rekemen sangat New Horizon Restaurant untuk sesi pertemuan atau berbuka puasa nanti.Best dan berbaloi.:-)

Nota: 
Terasa nak godek gambar lama sahabat baik di UIAM dulu, memang kami semua dah terpisah jauh, last jumpa setahun yang lepas, ketika walimah saya.Pic Lama, muncullah yerk.


1 comment:

Shakina Farhan said...

yati! kina selalu makan kat new horizon ni..sedap kan? harga die berbaloi dgn makanan..owner die ckgu sekolah kina..kl balik kuantan sekali mst mkn situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...