Friday, March 31, 2017

Gelodak 2017

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt.


Lama betul tak bersapu sawang blog ni..memang tak sempat, sebab 2017 ada macam macam cerita. Revolusi jadual dan masa..Comeback terakhir ke tempat bekerja dengan notis setelah lama bercuti tanpa gaji.

Tapi apa apa pun kita kena fikirkan diri sendiri dulu, sebab hanya kita yang rasa, hanya kita yang tanggung bebanannya dan akibatnya.Insya Allah, setakat ini Allah permudahkan urusan satu persatu. Rezeki itu sentiasa ada dengan pelbagai cara.

Doakan kami sekeluarga dipermudahkan urusan.

Insya Allah, Restart. Reset To New Life.

Eh siapa nak order Telekung Habeb , boleh ye, orders always available..:-)


1 comment:

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Jom sama2 bersemangat semula..

Thn ni lmbt sikit, lemau je nk update blog.
Dh tak ada azam apa nak difikirkan, saya follow the flow je..
Fokus nk bersalin normal je thn ni, Amin.
Doakan saya ya, Yati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...