Wednesday, February 6, 2013

Masalah Feeder Blog Melanda lah Pulak

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.


Bila berada di dunia blog, masalah blog akan ada juga.Hari tu ada masalah iklan merepek kat sidebar kiri. Cuba tukar template baru and reset balik.Kalau kawan-kawan ada yang buka blog tak jumpa blog ni, maknanya saya tengah privatekan untuk repair dulu mana yang tak kena.

Tadi pula , masalah blog feed pula melanda, tengah mencari jalan penyelesaian.Seolah-olah blog ni tak pernah dikemaskini pula. Adess..

Rasanya, kena buat segala backup entri dalam blog ni.Sayangnya kalau hilang huhu..Tssk.
Bertahun tu..

 

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon kene hr tue
buang shoutbox
pastu clearkan sume history
then download antivirus SUPERantispyware

humble.yat said...

a,ah tadi rasa ada buat clear cache history..macam menjadi je kot huhu..
godek2 je la mana yg patut..huhu

mood:syg blog sgt2...

D Yatie said...

Assalam... Salam singgah... Salam kenal.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...