Monday, July 1, 2013

Julai Sudah!

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.


Dah Julai rupanya.Dah hampir setengah tahun.Sekejap aje masa berlalu kan?Lagi seminggu dah masuk Ramadhan.Bulan yang saya nanti-nantikan saban tahun.

Update sikit;
-Tengah sibuk aturkan masa untuk siapkan kerja atas meja.
-Kes menang dengan kos lagi!Yeay..Alhamdullilah
-Dapat projek baru,panel baru.
-CPD point (untuk kepeguaman) dah makin banyak dan hampir settled 80%.
-Ada jemputan untuk usrah setiap hari Jumaat di Masjid UIA, selepas waktu kerja,merancang jalan mana yang paling shortcut untuk ke sana bagi mengelak traffic jam.Zauji dah bagi izin:-)
-Pencarum takaful haji makin bertambah!

Syukur atas segalanya.
Ingat nak cerita tentang Speaker Pillow, Muqaddam bergambar dan Islamic Banking.
Doakan waktu saya dilapangkan ye untuk kita kongsi sama-sama.

Nota Naluri:
Sepatutnya pergi seminar , jumpa State L.A petang ni, Tapi datang aral sakit pinggang pulak.Salah tidur agaknya.Terbongkok-bongkok berjalan.T.T

3 comments:

Harith Iskandar said...

dpt kes baru ker?dpt panel baru ke?terbaik lahhhh... :)

humble.yat said...

huhu tulah kena cekap dan laju cari panel baru, kes baru..byk sgt saingan sekrang huhu..

sume itu rezeki alhamdulilah:-)

suri said...

wah blh tambah rzki yang kedua pula hee...syukr smua baik2 sahaja..

salah tdo? cpt2 jemur bantal tu heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...