Tuesday, October 25, 2011

Bunga Modern Japanese Style

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.

Hmm..tengah mencari hiasan bunga.Rasa nak tukar suasana sikit .Jadi mood saya pun ok walaupun saya dalam keadaan yang stress bila pandang bunga:-).Orang kata bunga yang segar di dalam bilik itu boleh jadi penyejuk mata kan?

Jom kita kongsi idea ni sama-sama yerk.Saya mulakan dengan keyword "modern japanese flower decoration".Boleh juga klik di sini.



Simple dan sangat-sangat comel...
Sejuknya hati saya tengok sekuntum bunga pink.
Simple dan menepati misi saya..Cool!Klik sini..:-)

Yang ini pun sweet!Saya mula rambang mata..hehe..yang ini klik sini pula..;-)



Hmm..Menarik jugak..:-)



Comel!
Ok.Ok.Cukup lah tu.Tak sabar nak beli bunga dah dalam minggu ni..Ana, ofismate saya pun hantu bunga..
(Bila pula saya sudah terjangkit dengan mabuk bunga ni..:-))

Nota Naluri: Melalui minggu-minggu kesibukan mengejar due date kes..Perlukan sesuatu kehijauan dan kesegaran;-)

4 comments:

izfanora said...

pesona alam terapi terbaik minda.. :)

suri said...

WAH MMG BEST HEEE..

nak sekuntum..selit kt telinga anak blh heee

Hayati A.G said...

izfa: setuju sangat, kalau asyik pandang dinding memang bosan plus jem..:-P

Hayati A.G said...

hehe..boleh..tapi dgn syarat bunga kene selit kat mama die jugak:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...