Tuesday, October 18, 2011

Saat Tersangkut Di Lif!

Bismillahirahmanirahim..
Assalamualaikum wbt.

Credit To Google
Fuh, rasa jantung terjatuh dari badan bila lif kami (saya dan kawan) tidak bergerak.Sudahlah pertukaran tempat perjumpaan di sebuah kompleks kerajaan tidak dimaklumkan kepada kami.Berpusing-pusing kami mencari bilik mesyuarat.Naik lif turun lif, Sudahnya kami tersangkut, pintu lif tidak dapat dibuka.Tangan pun terketar tak tahu nak buat apa.Cuma dapat bayangkan kalau oksigen tak cukup macam mana?T.T

Credit To Google

Singkatnya hidup kita kan.Baru tersangkut di lif, sudah jadi tak keruan padahal butang kecemasan sudah pun tersedia.Agak-agak butang kecemasan kita dalam menjalani kehidupan ada tak?Let's say, kita gagal dalam hidup, apa agaknya bantuan kecemasan yang ada.

Mungkin, saki baki semangat yang ada, sokongan dari keluarga dan kawan-kawan, dan yang penting DOA YANG BERTERUSAN..:-)

4 comments:

izfanora said...

hidup singkat saja bila kita muhasabah diri.. tapi, bila lupa diri, selalu saja terasa, esok masoh ada.. :(

suri said...

ada terkena sekli baru2 ini huuu

Hayati A.G said...

izfanora:
hmm..setuju..jadi gunakan sisa masa yang ada dengan terbaek..:-)

Hayati A.G said...

suri:
ada juga baca blog suri pasal tersangkut kat lif ..huhu..rasa takut sekejap kan?huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...