Wednesday, March 14, 2012

Soulmate Until Jannah

Bismillahirahmanirrahim.. 
Assalamualaikum wbt.

Sepatutnya entri ni dikeluarkan pada 5hb Mac..Sempena langkah pertama kami sebelum bergelar  suami dan isteri. Ketika tarikh inilah, pertama kali saya melihat , bertentang mata dan mengenali ahli keluarganya  kerana tiada gambar yang disimpan antara kami untuk rujukan keluarga masing-masing.Alhamdulilah, sudah jauh rupanya langkah-langkah tersebut sehingga ke saat ini

Dalam mengenang memori tersebut, dan pada tarikh yang sama, saya dah dapat  tempahan "Personalized Wedding Calendar " oleh Sis Nyomel. Memang cantik dan puas hati sangat-sangat.Terima kasih banyak-banyak sis..Sis Nyomel ni banyak buat DIY.Memang cantik..Happy to meet you sis..:-)

Saya dapat  tahu  mengenai "Personalized Wedding Calendar" ini dari Kina.Seronok tengok kalendarnya, saya pun mahu memilikinya satu sebagai kenangan selain bingkai gambar dan album.

Dokumen-dokumen yang bertaburan ketika menerima pos express dari sis Nyomel..:-)

Hmm..Testing letak kat sini  pula..:-P


Abaikan  keadaan meja yang bersepah yek :-P
  
"Kaum lelaki itu adalah pemimpin dan pengawal yang bertanggungjawap terhadap kaum perempuan, oleh kerana Allah telah melebihkan orang-orang lelaki (dengan beberapa keistimewaan) atas orang-orang perempuan, dan juga kerana orang-orang lelaki telah membelanjakan (memberi nafkah) sebahagian dari harta mereka"
An Nisa: 34


Nota Naluri:   
- - Baru baik demam - - -Semoga yang "di sana" pun sihat-sihat selalu, ameen..:-) - -


" Zauji..Before I met you I used to think of my life is half empty but now that we're together my life is abundantly full..Alhamdulilah..."                                                                                                        

2 comments:

aTy _faRed~ said...

tengok kelendar tu tetibe dapat idea tuk buat sumting sempena annvrsary kami nnti..insyaallah..mekaseh dear..:)

izfanora said...

sweet r.. bila lah nak merasa cmnie.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...