Monday, January 24, 2011

Life Is Like Riding A Bicycle

Terima mesej di tengah malam dari seorang sahabat,

"Yati, sedap tak ayat ni?
-Life is Like Riding A Bicycle, To Keep The Balance You Have To Continue Riding-So, I have to keep riding to keep me balance in his journey toward HIM..Rasa sedih la pula"

"Jangan sedih-sedih dan mengenang nasib,Yang penting teruskan perjalanan kita dan lakukan yang terbaik walaupun kita bukan dari yang terbaik,He will listen ok?"

"Ok thank you for your support... "

"Welcome, jangan lupa tahajud yek, so awak jadi lebih kuat dan laju untuk kayuh basikal"

"Tu la nak tidur dah ni, Nak qiyam..Moga dapat kayuh laju and jauh-jauh..kemudian dapat tenaga dan kaki yang kuat dan tiba ke destinasi dengan selamat"



6 comments:

Siti Khadijah Mn said...

Terbaik...:)

humbleyat said...

yang baik itu dr Allah jua :-)

suri said...

sebut basikal dah lama tak bawa basikl round kg heee

humbleyat said...

jom suri, kita round kampung dengan basikal.tapi suri gendong sy yek hehe

suri said...

blh aja hiiii

humbleyat said...

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...