Wednesday, September 29, 2010

"Award" Blogger Yang Prihatin


Tak sangka dapat award dari atiey sebagai blogger yang prihatin.(Ye ke?Macam tak percaya jer). Apa-apa pun jutaan terima kasih dihulurkan buat atiey kerana sudi memberi award kepada saya. Sangat-sangat menghargainya.Lepas ini, mesti kita selalu "keep in touch" dalam dunia blogger  dan saling prihatin (chewah!").

Saat perkenalan dengan atiey melalui adik saya, selalu juga nampak gambar dia tapi belum pernah bersua muka kan.Harap-harap nanti ada rezeki, kita jumpa yerk, jalan-jalan kat Bandar Kuantan ni.

p/s: teringat pula lagu tema Kumpulan Cempaka Tunas Puteri waktu bersekolah rendah dulu, "Cempaka bersukaria, menolong setiap masa", agaknya terdidik dari lagu tu sampai suka menolong orang sehingga sekarang.;-) 


5 comments:

di sebalik wajahku.. said...

Alhamdulillah.. ^^,
akak tgok gambar sy dr basirah eh.. hehehehe...
sbb pelik jugak.. sy jarang ltak gamba kat blog.. kalu letak mesti..diedit supaya tidak dikenali..muka tu ^^, hehehehe.. yap!! insyaALLAH kita akan selalu keep in touch!

Zikri Husaini said...

wah blogger yang prihatin... :-)

suri said...

tahniah ats hadiah yg telah dpt tu usaha lagi key heee

suri said...

ingatkan hadiah dpt ewt raya tdi leh gak share dg suri heeee

humbleyat said...

atiey:
a;ah, k.yati tengok pic zaman atiey sekolah dulu2..nnti ape2 kita jalan2 ngan basirah sekali yerk..
zikri husaini:
terima kasih zikri, sy pun tak sangka dapat award ni.bru aje nak berkecimpung dlm dunia blogger.hrp2 dpt istiqamah..;-)
suri:
terima kasih suri,insha allah usaha kan diteruskan, nnti dapat hdiah duit raya, insha allah kita share yerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...