Wednesday, December 1, 2010

Dapat Award Lagi..:-)

Wah, agaknya menjelang Disember banyak berita gembira buat saya.Baru sahaja meraikan follower yang ke-100, Apesz Slamber,  Tupai Karan pula bagi saya "Beautiful Blogger Award"!. Alhamdulilah...Saya mengenali Tupai Karan di ruangan 100penulis.Kalau rakan-rakan ada masa, singgahlah ke sana yerk..Terima Kasih banyak-banyak ye Tupai...
Award dari Tupai Karan..:-) Berkilau lagi baru lepas gilap ahaks..
Tanpa membuang masa, sebab saya ada banyak berita gembira yang lain, saya selesaikan tugasan saya yang ini dulu yerk..Tengok tau Tupai..:-) tapi janganlah ambil markah pula ye uhuks!



1. Thanks the person who gaves you this award and the link of the person.
  • Really want to say thousands of thanks but word are not enough, Tupai Karan.I wish our friendship will be lasting ever after (cewah!)
2. Spread the award to 15 bloggers who you like and you think their blog are awesome.
       Cantik itu kan subjektif.Jom tengok blog ni yerk..

-gelagat menulis dengan gaya nakal yang cantik..:)

- kata-kata dan inspirasi yang cantik..:)

 -nasihat dan dakwah yang sangat cantik :-)

- personaliti menulisnya cantik..tak terkata :-)

- dunia bolanya dengan padang yang cantik:-)

-pendapat, idea dan segala informasi bernas dan cantik :-)

- hasil penulisan yang cantik dan menyentuh jiwa..:-)

- informasi dan inspirasi yang cantik juga.:-)

- Hijau itu cantik...entrinya pun menarik hati juga:-)

- Perkongsian idea, pengalaman dan coretan rasa yg cantik!;-)

-header yang cantik itu menarik perhatian saya..gaya berani!:)

- imej kartun kotak setiap itu entri itu cantik bangat!:)

- trade mark songkok dan kopiah putih itu cantik...!:)

- sentuhan isu-isu semasa dan dakwah yang cantik!:)

 -perkongsian pendapat yang sangat mencuit hati. dan itu juga dikira cantik..:)

3. Tell 7 things about yourself..
  1. Humble!
  2. Suka Senyum.
  3. Kecil orangnya
  4. Bermotivasi Tinggi
  5. Open minded tetapi ada sempadannya.
  6. Anak Pahang
  7. Lembut tapi tegas (hehe)
Sekadar peringatan untuk semua tentang kecantikan itu penting dalam menyempurnakan ibadah seharian kita, renung-renungkanlah...

" Wahai anak-anak Adam! Pakailah pakaian kamu yang indah berhias pada tiap-tipa kali kamu ke tempat  ibadat, dan makanlah dan minumlah, dan jangan pula kamu melampau-lampau, Sesungguhnnya Allah tidak suka akan orang yang melampaui batas"- (Surah Al-A'raf: 31)

8 comments:

Syafiq Rosli said...

congrat ya..:)

Hisyam Muhibah said...

OOhh shukran.. saya ambik dan letak award ni dalam blog ni nanti ye.. nak uruskan benda lain dulu..

terima kasih sekali lagi.

nur.sa said...

thanks for the award,yatt. nanti saya ambil yep. :)

man yusoef said...

mekasih for the award...nnti amek..hehe

humbleyat said...

syafiq:
terima ksih...;)

hisyam Muhibah:
afwan akhi..tak mengapa..bila-bila ajer boleh ambil:)

nur.sa:
same2..i'm ur silent reader tau..suka tegok entry nur.sa simple but in deep meaning!

man yusoef:
same2..bisa aje :)

KeCiK said...

Makasih kak! Rasa mcm nak nanges.

:)

suri said...

Alhamdulillah..

humbleyat said...

kecik:
meh nak lap air mata tuh..:-)

suri:
terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...