Tuesday, March 15, 2011

Nak Share Juga Selawat Ni..


Walaupun saya dah post lagu ini di "wall facebook", saya nak kongsikan juga di blog kesayangan ini.Cetusan idea bermula dari ibunda tercinta, katanya teringin nak dengar selawat yang didengarnya ketika konvokesyen anak-anaknyadi UIAM. Katanya, dia tak berpeluang untuk ke Main Hall CAC untuk mendengar selawat ni sebab tiada siapa lagi yang belajar di sana.Sayu pula saya mendengarnya

Jadi, Mak, dengarlah selawat ni ye.Sepanjang hari pun tak mengapa.Akak tau mak "silent reader" blog ni yang paling setia..:-) Terima kasih mak!

Dan jutaan terima kasih juga buat "silent readers" di luar sana kerana sudi mengunjungi di sini.Terima kasih sangat-sangat.



2 comments:

Aida Ismail said...

kak yati nak add facebook jugak! hehe.

best nya mak jadi "silent reader". hehe. may Allah bless kak yati and family =)

humbleyat said...

boleh..emel k.yt yerk..
nus_haa@yahoo.com..
nnti k.yt bg ID FB nyer...

best2..mak jadi silent reader, sipa jadi penasihat lagi...;-) aamen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...